Mitt namn är Emma Karlsson och det är jag som är grundare av Mina Rötter.

Jag har alltid varit intresserad av att få veta mera om min historia, vilka mina förfäder var, vad de livnärde sig på och varifrån de kom.

Under min barndom släktforskade jag tillsammans med min moster. Vi tillbringade många  timmar med att läsa  microfilmade kyrkböcker på biblioteket. Varje vecka väntade vi spänt på att de nya microfilmerna som vi hade beställt skulle komma in. Jag kände det som om jag och min moster hade en dektektivbyrå med den spännande uppgiften att spana in våra förfäder. 

Min passion för släktforskning är fortfarande lika stark. När jag släktforskar blir jag så fångad i all spänning över att hitta ny information att jag har svårt att sluta. Det känns som om människorna som jag forskar om kommer mig närmare och blir som en del av min familj. Jag har vidarutvecklat mina kunskaper om datorer, internet, grafisk design och digital fotografi och det har jag stor användning för när jag släkforskar och gör släktböcker.

Mina Rötter är ett personligt svenskt företag, där du kan lita på att vi gör allt för att du skall bli nöjd med resultatet.  Jag garanterar att  varje släktbok och släkttavla är personlig och skapad i samarbete dig och din familj!


Emma Karlsson
Mina Rötter


Mina Rötters Ursprung och Inspiration